Världsnyhet om Windows 10 och ATP visas upp på TechDays

Idag kan vi berätta om kommande nyheter i Windows 10, där Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) även kommer detektera, larma och skydda känslig information. Detta och många andra nyheter runt informationsskydd kommer Anders Olsson visa upp i sin session ”Microsoft Information Protection i verkligheten


Om Anders Olsson

Anders Olsson, IT-Säkerhetsrådgivare och lösningsarkitekt på Onevinn. Anders har jobbat inom IT-säkerhet i över 15 år och har infört informationsskydd och skräddarsydda säkerhetslösningar på företag och myndigheter. Under nio års tid har Anders varit utnämnd Microsoft Most Valuable Professional (MVP) där han varit MVP inom Forefront, Enterprise Security och är nu inom Enterprise Mobility med full koll på den senaste tekniken.