Quantcast

Growth mindset lunch

Mångfald för att främja innovation och tillväxt!

Alla deltagare på Microsoft TechDays är varmt välkomna till en lunchtimme där vi kommer belysa frågor kring varför mångfald är viktigt och vad som krävs av organisationer och individer för att få en inkludering i vardagen. Tillsammans med er vill vi lyssna på och inspireras av några personer, ta del av deras erfarenheter,  tips och tricks.

Ni får träffa Microsofts nye VD Joacim Damgard. I panelen modererad av Helena Sjöberg, Director HR, Microsoft, har vi Anna Averud, Investment, affärsutveckling & styrelseuppdrag, Wintel Group AB. Anna har tidigare arbetat på Microsoft. Kristina Wiktander Broman, Försäljningsdirektör, HP PC, General Western Europe (11 länder). Tidigare har Kristina arbetat i en rad olika roller på HP, Dell och Bull. Samt Årets IT-tjej, Elin Bäcklund, universitetsstuderande. Med en helt aktuell syn på hur dessa frågor ser ut i universitetsvärlden.

Vi tror på att nyfikenhet och oliktänkande är av stor betydelse – growth mindset – och kommer resonera kring hur vi bäst skapar förutsättningar för ett lärande oavsett om du arbetar i en stor eller liten organisation. Hur tänker du?

Välkommen till en timme av inspiration och bli en del av lösningen!

När: 16 november kl 12.15 till kl 13.15

Var: Microsoft TechDays, Kistamässan

Anmäl dig här: TechDays@Easyfairs.com senast 14/11

De första 100 som anmäler sig får en gåva.

#FemTechSE