Wow!

Aldrig förr har intresset varit så stort för att delta, och vilka upplevelser vi fick tillsammans med er. Under två dagar samlades över 2000 personer för att få en inblick i allt spännande som sker hos Microsoft och inom IT och Tech-branschen. Över 130 talare från hela världen delade med sig av sin expertis inom flera ämnen såsom AI, Quantum Computing, AR, Automation, Office 365, molntjänster, Windows 10, Azure, säkerhet och mycket mer! Under invigningen kunde deltagarna ta del av allt som teknologin redan nu gör möjligt och kommer att göra i framtiden.

Lorraine Bardeen och Mark A. Griswold  gav sina perspektiv på vilken roll Artificiell Intelligens, IoT och Mixed Reality spelar och kommer att spela framöver. Arti Zeighami från H&M berättade om hur AI är motorn i hela transformationen och Charles Marcus gav en unik session om vad Quantum Computing gör möjligt som vi bara kunnat drömma om men som snart är här.

Som avslutning var Max Tegmark med oss i realtid genom hologram från MIT i Boston! Max delade med sig av sina tankar utifrån sin spännande och kontroversiella forskning kring livets riktigt stora frågor. Det var både utmanande, stundtals upprörande, inspirerande och inte minst spännande!

Förutom 130 sessioner bjöd TechDays deltagarna på massor av aktiviteter, demos, produktnyheter och ett grymt branschmingel! I Microsofts monter fanns bland annat TechDays egna AI-Clippy som kunde svara på deltagarnas frågor, Magic Mirror, devices att prova på samt representanter från Microsoft som delade med sig av sin kunskap. Det var dessutom full fart hela dagarna på scenen i montern med årets populära nyhet “TechDays-Talks”. 

Nu pågår arbetet för fullt inför nästkommande event- så se till att hålla dig uppdaterad på Facebook och Twitter.