Quantcast

Om Techdays

Årets största smörgåsbord!

Det är Microsoft TechDays. The IT Conference 15-17 november på Kistamässan. Har du deltagit tidigare vet du precis hur många bra pre-confs och sessioner det finns, och hur svårt det är att välja och sätta ihop din egen personliga agenda. Du vet också att den innehåller ett härligt myller av kul inslag, innovativa och spännande lösningar, och många människor att inspireras av. Och att du lämnar konferensen fylld med ny kunskap och många erfarenheter rikare.

Missa inte årets höjdpunkt, och en möjlighet att utbilda dig och dina medarbetare till ett rimligt pris.

Gör som tusentals andra i branschen, ta med kollegorna, och upplev två dagar fyllda av innovation!

Precis som tidigare vill vi täcka in många av de områden och teknologier som är relevanta och heta på marknaden just nu. Det är därför TechDays är ett smörgåsbord. Här hittar du sessioner från en teknisk 100 nivå till riktigt djupdykande innehåll där du som deltagare redan har en mycket teknisk kunskap för att hänga med i våra nivå 400 sessioner.

Men TechDays är inte bara ett utbildningstillfälle för produkter, lösningar, utveckling, test samt sessioner inom DevOps från Microsoft, även om merparten fokuserar på just detta.

Många av TechDays sessioner är också intressanta för dig som inte dagligen jobbar i 100%-iga Microsoftmiljöer. Idag jobbar vi alla i mixade miljöer och vi vill alla dra maximal nytta ur detta. Det viktigaste är resultatet.

Vi visar hur du kan bredda din egen kompetens och öka konkurrenskraften genom t ex att utveckla appar för iOS och Android i Xamarin, eller hur Microsoft Intune hjälper dig genom mobile application management på iOS och Android eller att använda Red Hat Linux i Azure.

Ta till exempel ”personal retrospective” som handlar om att individen reflekterar över sitt beteende med syfte att utveckla sig själv och öka produktiviteten. Eller digitalisering sett ur ett antal olika synvinklar; övergripande för organisationer hur beteenden spelar en nyckelroll i den digitala transformationen, eller att motivera och orkestrera framgångsrik influencer marketing som handlar om att göra det enkelt och attraktivt för människor att engagera sig.

Vi presenterar också sessioner som tar upp de juridiska aspekterna med tanke på molnresan, och EUs dataskyddsförordning. Och många sessioner handlar om säkerhet!  Och mycket moln och mycket Azure! Eller affärssystem och integration med molntjänster, prognosticering, data insights, Power BI, Conversation as a Platform.

Vi visar också på vunna erfarenheter av projekt som våra talare varit engagerade i hos en rad olika typer av företag.

Microsoft TechDays är ett stort dignande smörgåsbord!

 

PS. Majoriteten av sessionerna kommer att presenteras på engelska

 

 

Test test