Vad är Microsoft TechDays?

 

TechDays är Microsofts största konferens i Sverige för IT tekniker, utvecklare och IT-chefer.

Microsoft TechDays är en konferens som passar både dig med ett intresse för djuplodande tekniska sessioner, samt dig som vill veta mer om hur man bör tänka strategiskt kring nya innovativa, tekniska lösningar. Det är alltså en konferens för dig som är utvecklare, tekniker, IT-proffs, IT-chef eller IT-strateg och vill förstå det absolut senaste.

 

Vårt tema i år är +AI.

Det mesta kan bli bättre med AI. Resor kan bli hållbarare, tid kan utnyttjas bättre, säkerhet kan bli starkare. Idag är X + AI grundmodellen för många nya startupföretag, dvs utgå från fungerande tjänster och gör dem bättre med AI. På Microsoft adderar vi AI till allt vi gör, i våra applikationer, våra tjänster och vår infrastruktur.

TechDays är en två-dagars konferens, plus en frivillig förberedande dag, som syftar till att inspirera, vidga och fördjupa kunskaperna kring Microsofts produkter och tjänster för utvecklare, IT-tekniker och IT-chefer och hur man tar detta vidare mot +AI.

Microsoft TechDays är inte bara en möjlighet för kompetensutveckling utan också en vibrerande mötesplats med ett härligt myller av kul inslag, innovativa och spännande lösningar, och många människor att inspireras av.

Och du lämnar konferensen fylld med ny kunskap och många erfarenheter rikare!

TechDays ger dig möjlighet till kompetensutveckling och en vibrerande mötesplats med ett härligt myller av kul inslag, innovativa och spännande lösningar, och många människor att inspireras av. Se filmen från 2016 här.

På förra TechDays var det många som fick ett chipp intryckt mellan tummen och pekfingret. Chippet har rfid- och nfc-sändare och nu kan de aktivera och interagera med teknisk utrustning i din omgivning.

På TechDays i Sverige möter du talare och upplever heta nyheter från Microsoft Build i Seattle och Microsoft Ignite i Orlando.