Microsoft Techdays 2017!

+AI

Teknik är en del av allt och mängden data i världen är obegränsad, vilket skapar möjligheter vi aldrig sett förut. I framtiden kommer intelligentare tjänster att skapas. Vilka konsekvenser får det för oss som skapar dessa tjänster och för oss som använder de? Vilka är företagen som skapar dessa tjänster? Vad behöver de för verktyg? Är det bara förunnat storföretagen eller kan även små företag och individer påverka utvecklingen?

Detta är en resa som du kan påbörja redan nu genom att använda några av de verktyg som Microsoft har tagit fram och applicera det på redan existerande tjänster. Eller utveckla helt nya innovativa och banbrytande produkter och tjänster.

Vi kallar resan +AI

Digitala Trender

På den här delen av TechDays lägger vi fokus på hur olika branscher, roller och individer tagit till sig tekniken och skapat nya möjligheter. Vi diskuterar trender vi ser kring digital innovation och belyser vad som krävs för att följa med. Eller leda. Hur ska vi som människor förhålla oss till digitalisering och AI? Hur ska företag och offentlig sektor hänga med i den digitaliseringstakt vi konsumenter kräver?

Du kommer bland annat kunna ta del av en paneldebatt kring AI och digitalisering med många spännande debattörer, vi får lyssna på hur Microsoft själva arbetar med dessa frågor, en trendspaning om AI, och mycket mer. Innehållet vänder sig till er intresserade av digitala trender oavsett vilken målgrupp man tillhör.

Specifika spår för utvecklare och arkitekter

I år erbjuder vi tre specifika spår för utvecklare och arkitekter, där sessionerna hänger ihop men också sticker ut lite för att få nya infallsvinklar. Genom detta blir det lättare att träffa likasinnade som har samma utmaningar, frågor och lösningar och möjligheten att diskutera dessa tillsammans under TechDays.

Ansvariga för dessa tre respektive spår är värdar som inte arbetar på Microsoft och som har en mycket god insikt i de områden som spåren innehåller. Läs mer om dessa spår under respektive flik: Architecting in the New World, The Client Side Story och We’ve Got your Back. Vi har även fler sessioner för utvecklare utöver dessa spår.

 

IT tekniker/IT Pro

För er som vill göra riktiga djupdykningar i tekniken! Minst ett 40-tal sessioner har du att välja bland. Och mycket fokus ligger på att jobba på nya smartare sätt! På framtidens sätt! Många sessioner har inslag av säkerhet. Och självklart områden som Windows 10, Windows as a Service, Windows Server, Azure, System Center, PowerShell, Office 365!

 

IT-chefer

Vi vill ge dig en palett av värdeskapande sessioner. Förutom inspiration till att skapa förändring, också ge er de rätta förutsättningarna. Ni får höra hur andra har gjort, ni får lära er vilket som kan vara ert företags nästa steg, hur ni kan effektivisera, eller spara tid genom att uppmärksamma er på hur ni jobbar och vilka vanliga tidstjuvar är med hjälp av intelligensen i Office 365. Eller få en inblick i hur man kan bidra till ett mer hållbart samhälle. Ett brett utbud av sessioner som tillsammans med de sessioner som tillhör spåret digitala trender gör valet svårt att veta vilka man ska välja att delta i. Tror vi.

 

Pre conference

Starta gärna din TechDays-upplevelse genom att delta i en hel dags pre-conference där hela dagens innehåll kretsar kring ett specifikt område.

Du har väl inte missat att ladda ner appen TechDays Sweden?

I appen kan du lätt skapa ditt eget personliga schema. Då kan det vara bra att veta vad ikonerna betyder. Nedan finner du kortare förklaringar.

  • Ljusblått = primärt IT-tekniker, IT-proffs.
  • Mörkblått = utvecklare.
  • Ljusgult = IT-chefer.
  • Ritbordet = spåret för arkitekter ”Architecting in the New World.
  • Moln-landskapet = spåret för backend utvecklare We’ve Got your Back.
  • Datorskärm = spåret för frontend utvecklare The Client Side Story.
  • Kikaren = Digitala trender för samtliga TechDays målgrupper.

Lycka till, vi ses på TechDays!

Varmt välkommen Microsoft TechDays 2017. En konferens fylld av nyheter, med många internationella talare, och verkligen ett måste för dig som vill lära dig av de främsta och fördjupa dina kunskaper. En mötesplats där kompetensutveckling, inspiration och +AI står i fokus.