Quantcast

Programkommitté

Möt årets programkommitté

Microsoft TechDays programkommitté består i år av, förutom personal från Microsoft, ett antal rådgivare som inte är anställda på Microsoft. Dessa personer har olika erfarenhet och kompetens från olika branscher, olika målgrupper och olika konferenser. Med deras stöd hoppas vi kunna erbjuda dig en TechDays konferens av allra högst kvalitet och relevans.

Cecilia Wirén – Active Solution, Swenug, Swetugg Events,

Cecilia är net-utvecklaren som gärna delar med sig av sina kunskaper. Med många kurser och konferenssessioner bakom sig hjälper hon gärna även andra att stå på scen genom att driva en av de större användargrupperna i landet, Swenug Stockholm samt genom konferensen Swetugg. Cecilia har även blivit tilldelad Microsoft MVP inom Visual Studio Tools and Development Technologies.

Fredrik Nilsson – DevOps Evangelist, Hybrida Cloud-lösningar, Crayon

Fredrik är en passionerad förespråkare av IT lösningar i Azure som är relevanta för både en IT-drift- och DevOps-publik. Med sitt djupa engagemang hjälper han företag i alla storlekar att förstå och nyttja de senaste innovativa funktionerna i lokal Azure infrastruktur hela vägen till hybrida Azure moln.

Martin Mazur – CTO – tretton37

Martin har en lång backgrund inom mjukvaruutveckling. Han började programmera redan som 10-åring och har arbetat professionellt med mjukvara i olika roller under snart 15 år. Idag jobbar Martin på kunskapsbolaget tretton37 som CTO där hans arbete omfattar att ta ut den tekniska riktningen för bolaget och även se till att följs genom att stimulera byggandet av kunskap internt och externt. 

Martin driver i sin roll utvecklarkonferensen Leetspeak för tredje året i rad och arbetar även mycket med interna kunskapsdagar och community aktiviteter. Med ett gediget intresse för både människor och kod brinner Martin för att växa både sig själv och andra i konsten att utveckla exceptionell mjukvara.

Michael Tiberg – Foo Café

Michael har över 30 års erfarenhet inom IT branschen och 10 års erfarenhet av att bygga mötesplatser inom IT-branchen. Från att först skapat och drivit en konferens som går en gång om året, Øredev, driver han nu Foo Café som är som en IT-konferens, fast varje dag året om.

Simon Binder – Lösningsarkitekt, Klient och Cloud, Atea

Simon jobbar som lösningsarkitekt med fokus på arbetsplats och modern workspace hos ATEA i Linköping. Hans kunskapsområden är dock bredare än så och omfattar allt från Windows Server och System Center till Microsofts molntjänster. Han är Microsoft Certified Trainer och håller regelbundet kurser, föredrag och workshops. Detta är andra året han är med i programkommittén för Techdays. På fritiden ägnar han mycket tid åt idrott, resor, whisky och öl.

Tiberiu Covaci – Oberoende datakonsult, DevSum.

Tiberiu har över 20 års erfarenhet i databranschen. Sedan 2004 spenderar han merparten av sin tid som konsult, lärare och talare inom Azure, .NET, och moderna webbteknologier. Han har talat på olika konferenser såsom TechEd, TechDays, DevSum, Öredev, NDC, m.fl.  Han är medarrangör till DevSum, Sveriges största konferens för Microsoftutvecklare. Tiberiu har tilldelats MVP titeln 6 år i rad för hans passion och engagemang.