Allt om säkerhet på TechDays – från cyberattacker till säkerhetspolicies.

Ett område som får stort utrymme på konferensen i år är säkerhet. Säkerhetsincidenter kan bli kostsamma, minska förtroendet från kunder och skapa dåligt rykte.

Ett av de största hoten idag är informationsläckage. Anders Olsson, Onevinn och Johan Ohlén, Microsoft, lär dig förhindra både oavsiktligt och avsiktligt informationsläckage. Björn Axell, Microsoft, lär dig skydda dina användare och enheter med hjälp av teknologier i Windows 10, Microsoft Intune och Office 365. Bara ett axplock av flera intressanta sessioner som rör säkerhetsfrågor på årets TechDays.

Bland annat kommer Microsoft Cloud & Enterprise Security Engineering Group till TechDays. En unik möjlighet att få höra direkt från utvecklingsteamet om hur du kan skydda dig mote cyberattacker och upptäcka säkerhetsbrister. De kör sessioner under hela torsdagen.

 

Du har väl inte missat att anmäla dig till årets pre conf den 24:e okt?!

En heldag med intressanta och innovativa sessioner med välkända talare. Ett unik möjlighet att fördjupa dina kunskaper och förbereda dig inför två intensiva dagar på TechDays. Läs mer om sessionerna här! 

Du anmäler dig i samband med din ordinarie bokning. Missa inte detta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.