Några highlights på Techdays 2017!

Chefen för Microsoft Azure, en av Sveriges ledande robotforskare, en story-teller som förutspår framtiden och en av de mest inflytelserika personerna inom AI och maskininlärning. Vad har dessa fyra gemensamt? Jo, de är några av de som kommer stå på TechDays keynotescen 25 och 26 oktober!

Danica Kragic är professor vid KTH, Jason Zander är Corporate Vice President för Azure-teamet, Jennifer Marsman är den välrenommerade AI- och ML-experten och slutligen James Whittaker, en Microsoft Engineer som bara måste upplevas. Tveka inte, anmäl dig nu till mötesplatsen för kompetensutveckling för IT-tekniker, utvecklare och IT-chefer.

 

Vårt smörgåsbord är fyllt med godsaker!

Digitala staden, CGI har initierat en innovation i Kiruna som visualiserar den dolda staden. Hör Robert Ylitalo berätta om denna spännande lösning. Är Progressive Web Apps nästa steg efter responsiva webbsidor? Johanna Månsson Grahn, Iteam, förklarar. Eller SAP på Azure med Will Bratton, Microsoft. Hur funkar det?

Många vill säkert lära sig mer om nyheterna i Windows Server Fall 2017 update and Windows 10 Fall Creators Update. Lär av Mikael Nyström och Markus Lassfolk, TrueSec, som också nyligen presenterat på Microsoft Ignite i Orlando.

 

Fler talare från Microsoft Corp än någonsin tidigare!

Missa inte möjligheten att lära från de som dagligen jobbar med teknologierna på Microsoft huvudkontor i Redmond, USA. Utöver Jason Zander, Jennifer Marsman och James Whittaker så kommer James Clarke , Fluent Design, Andrew Liu, Cosmos DB, Rachel Appel, App Service, Michael Niehaus , Windows 10, Brent Stineman, Service Fabric, Darrel Miller, APIs, Jay Natarajan , GDPR och Sam Devasahayam, ADFS.

 

Ni har väl inte missat Cecilia Wiréns, värd för utvecklarspåret The Client Side Story, film?!
Klicka här!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.