Från Microsoft Ignite i Orlando till TechDays i Stockholm

Närmare än du tror. Vi är stolta att säga att på TechDays har du förmånen att lyssna på många av de talare som också presenterade på Ignite helt nyligen.

Featured speakers at Ignite 2017 också hos oss: Paula Januszkiewicz och Michael Niehaus. Samt till exempel Jennifer Marsman, Jason Zander, James Clarke, Fredrik Nilsson, Niklas Åkerlund, Mikael Nyström, Magnus Mårtensson, Ståle Hansen, Robert Hedblom och Olav Tvedt. Kom och lyssna!


Välkommen Bris, Hello World! och Kompis Sverige

TechDays är mötesplatsen för kompetensutveckling och inspiration, där IT-proffs, utvecklare och IT-chefer träffas under två dagar. Vi är glada att nedan tre organisationer finns på plats på TechDays och vi är säkra på att ömsesidig inspiration uppstår! Kom och träffa oss; låt oss lära oss av varandra.

Bris, Barnens rätt i samhället, är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell medlemsorganisation som arbetar för ett samhälle där varje barn känner till sina rättigheter och där barnets rättigheter tillgodoses.

Hello World! är en allmännyttig ideell förening som har i syfte att främja digitalt skapande. Det gör vi genom att ordna läger och meetups på skollov och helger för barn och ungdomar från hela Sverige.

Kompis Sverige är kompisförmedlingen för nya och etablerade svenskar. Vi matchar ihop personer med liknande intressen, yrkesbakgrund, familjesituation fast med olika bakgrund rent geografiskt. Med dessa matchningar vidgas perspektiv, skapas ett ömsesidigt utbyte och minskar både språkbarriärer och fördomar. Plus att det är väldigt kul!


Vet du vilka publika molntjänster och investeringar du behöver?

Robert Hedblom, sumNerv, är en av våra mycket uppskattade och återkommande talare. Han är expert på moderna datacenter och dess tjänster.  På TechDays i år reder han ut begreppet Business Continutity och varför det måste vara en av era högsta prioriteringar! Och hur visionsbaserade koncept kan skapa ordning ur ett kaos. En session som visar er era egna möjligheter!

 

Vänta inte till maj 2018 med att uppfylla kraven

Mycket fokus på GDPR, EU:s nya dataskyddsförordning, i vår agenda. Till exempel en session med rubriken Åtta saker du som IT-pro bör göra för att uppfylla GDPR-förordningen i praktiken! Där Tommy Clarke, Altitude365, kommer dela med sig av en mängd praktiska tips från implementeringar de har jobbat med. Ni kommer titta på de verktyg som finns i Office 365, EMS, Azure, OMS och Windows 10 och få tips om de lågt hängande frukterna för att ge er ett försprång!

 

 


 

Magnus hälsar dig välkommen till TechDays! Magnus Mårtensson är värd för utvecklarspåret We’ve Got your Back.

Se filmen här

 

 

 


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.