Fördjupa dig inom Microsoft Azure på TechDays!

Azure är molnet för alla! Microsofts vision är att affärsfördelarna som molnet fört med sig bör göras tillgängliga för alla företag och organisationer, såväl små som stora samt gamla och nya. Ett stort fokusområde på TechDays är därför Azure i alla dess former!

På TechDays får du chansen att lära dig när man kan använda Azure hands on och få smarta tips på hur man använder funktionerna på bästa sätt – oavsett vilken nivå du ligger på idag. Vad sägs som att skapa intelligenta appar med kraftfulla tjänster för data och artificiell intelligens? Eller att utveckla och distribuera var du vill med det enda enhetliga hybridmolnet på marknaden?

Förutom att kunna användas för specifika funktioner och inom många olika tillämpningsområden uppfyller Azure en rad internationella och branschspecifika efterlevnadsstandarder och på TechDays kan du även lära dig mer om de säkerhets- och sekretesskrav som uppfylls.

Upptäck över 30 sessioner om Azure

I mer än 30 av runt 100 sessioner i programmet på TechDays finns ett tydligt fokus på Azure, som exempelvis:

 • Azure Cognitive Services
 • Azure Functions
 • Azure Information Protection
 • Azure Managed Instances
 • Azure VMs
 • Azure Machine Learning
 • Azure Stack
 • Azure Pack
 • Azure Active Directory
 • Azure Automation
 • Azure Key Vault
 • Azure Cloud Shell
 • Azure Bot Service
 • Azure Automation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.