Lorraine Bardeen är en av årets Keynote-talare!

Lorraine Bardeen är General Manager och ansvarar för avdelningen Mixed Reality Workplace på Microsoft. Hon är en expert på att kombinera teknisk innovation med kreativa processer som skapar produkter och tjänster som gör skillnad för människor och organisationer världen över. Lorraines team skapar branschöverskridande appar och tjänster för den moderna arbetsplatsen genom Mixed Reality, IoT, intelligent edge och Microsoft HoloLens. Teamet står bakom flera spännande samarbeten, bland annat Fords implementation av HoloLens för ökad flexibilitet, kreativitet och 3D i designprocessen.

Kort om Mixed Reality

Mixed Reality, även kallat MR, ger dig ett helt nytt sätt att uppleva och utforska världen på genom att bland det virtuella med det verkliga. Tekniken används bland annat i Microsoft HoloLens, en holografisk dator förenar din verklighet med hologram och digitalt innehåll.

Läs mer om Lorraine Bardeen här >