Altitude 365

Altitude 365

Born in the cloud | Altitude 365 är ett molnbaserat IT-tjänsteföretag som avdramatiserar vägen till molnet. Vår affärsidé är att förstå våra kunders behov och genom molnets fördelar förvandla deras medarbetare till produktiva hjältar, så att de kan fokusera på vad de gör bäst!

Thought leaders | Altitude 365 har lång erfarenhet, ett internationellt erkännande med flera MVP-utmärkelser samt master (MCSM) certifieringar. Utvecklingen av våra kärnområden har varit kraftig och vi strävar hela tiden efter att ligga i absolut framkant för att tillgodose våra kunders behov och våra medarbetares stimulans. Som High Touch partner sedan starten av det programmet och nu för FY18 en av de första FastTrack partner i världen samt självklart guldpartner till Microsoft är Altitude 365 ledande inom molntjänster.

Våra medarbetare är högcertifierade och besitter gedigen teknisk kunskap samt ett stort engagemang. Vår ambition är att vara en långsiktig partner som bidrar till att effektivisera, utveckla och förbättra våra kunders sätt att jobba med säkra och moderna produktivitetslösningar.

+46 8 23 96 00
info@altitude365.com